EBOOK: 860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă by Stafford Ed

860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă
  • Author
    Stafford Ed
  • Genre
    Latin America
  • Publication date
    2016-06-14

eBook includes PDF, ePub, Mobi, Tuebl and Kindle version
FREE registration for 1 month TRIAL Account. DOWNLOAD as many books as you like (Personal use). CANCEL the membership at ANY TIME if not satisfied. Join Over 550.000 Happy Readers.

All secure, we guaranted 100% privacy and your information is safe
Recent Activity
Loading...

Loading ...

Loading...

În aprilie 2008, Ed Stafford pornea în aventura vieții sale, la capătul căreia urma să devină primul om care a parcurs pe jos întreaga lungime a Amazonului. După aproape doi ani și jumătate, străbătuse de la un capăt la celălalt întregul continent sud-american, ajungând la gurile imensului fluviu. Pericolele l-au întâmpinat la fiecare pas – aligatori, jaguari, vipere sau țipari electrici, dar și complicații provocate de răni și de furtunile tropicale –, astfel că încercarea l-a supus pe Ed unor eforturi fizice și mentale de neimaginat. A fost avertizat în repetate rânduri de localnici că va muri, a fost urmărit de băștinași înarmați cu macete și reținut sub acuzația de crimă. 860 de zile pe Amazon este jurnalul unei expediții în premieră mondială, de-a lungul celui mai mare fluviu și prin habitatul cu cea mai mare biodiversitate de pe pământ. Documentarul expediției, Walking the Amazon, a fost difuzat de Channel 5.

UNLIMITED BOOKS, ALL IN ONE PLACE. FREE TO TRY 30 DAYS. SUBSCRIBE TO READ OR DOWNLOAD EBOOK FOR FREE. START YOUR FREE MONTH NOW!

© onepoundless.net 2021

1108 Members Online